Teambuilding en survivalinitiaties


Op zoek naar een avontuurlijke activiteit voor je school, sportclub, bedrijf, jeugdbeweging of vereniging? Een survivalinitiatie is wat je zoekt!

Op ons touwenparcours leer je op een speelse wijze de basistechnieken van survivalrun en krijg je een workshop boogschieten. Als dat nog niet voldoende is, kun je nog kiezen voor kanovaren of kayakken, vlottenbouw, rappel, avontuurlijke teamspelen of een verfrissende duik in het Schipdonkkanaal!

Het basispakket omvat een survivalinitiatie op het touwenparcours gecombineerd met boogschieten. De initiatie duurt ca. 2 uur en kost €75 voor een groep tot 10 personen. Voor grotere groepen wordt een meerprijs van € 4 per persoon gerekend. Alle survivalinitiaties worden begeleid door onze ervaren survivalrunners.  

Natuurlijk beperken we ons niet tot dit basispakket. Voor iedere groep kan een pakket op maat samengesteld worden dat zowel op vlak van activiteiten als duur kan variëren. Tot het assortiment behoort o.a. vlottenbouw, kanovaren of kayakken, rappel en allerhande avontuurlijke teamspelen. Ook de kostprijs is in dit geval op maat gemaakt (op basis van het programma en het aantal deelnemers). De prijs voor het basispakket is alvast richtinggevend.

De initiaties gaan daar op eigen risico (eigen verzekering of verzekering van de aanvragende organisatie).

Voor informatie of reserveringen kan je steeds terecht bij
Carlos Bonamie (carlos.bonamie@telenet.be)