Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Survivalrun Adegem - De elementen: 21 - 1

Geplaatst 21 nov. 2016 04:00 door Michael De Cooman   [ 20 dec. 2016 00:21 bijgewerkt door Willem De Craene ]
Een survivalrun wordt wel eens 'de strijd tegen de elementen' genoemd. Voor allereerste keer in 22 jaar hebben we moeten ondervinden dat de elementen ook kunnen winnen in deze strijd. Kou en regen houdt ons absoluut niet tegen, maar een echte storm was toch te veel van het goede. Daarom werd door de Parcourscommissie, brandweer Maldegem en de wedstrijdverantwoordelijken gisteren besloten om de wedstrijd stil te leggen en af te lassen. Het veiligheidsrisico voor de deelnemers en voor onze vele medewerkers was te groot. 

Dit was niet alleen voor ons als organisatie een pijnlijke beslissing maar uiteraard zijn jullie als deelnemers ook ontgoocheld. Al moet ik jullie allen bedanken voor de steun en het begrip die jullie als deelnemer gisteren getoond hebben. Dit deed ons deugd. 

Op 2 december is een evaluatie voorzien van onze wedstrijd en zal besloten worden hoe we onze deelnemers kunnen compenseren. Een terugbetaling van het inschrijvingsgeld is echter niet haalbaar gezien de gemaakte kosten en de overmacht waarmee we geconfronteerd werden. Sowieso kunnen alle deelnemers wel de komende weken nog hun wedstrijd T-shirt ophalen bij aanvang van onze training op zondagvoormiddag om 9u30.   

Bedankt voor jullie begrip. Op naar een nieuwe editie in 2017!

 
Comments