Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Roparun team 79 'Binôche eyewear'

Geplaatst 9 jul. 2010 12:58 door Michael Arens   [ 11 jul. 2010 08:02 bijgewerkt ]
Na de succesvolle deelname in 2009 zijn we ook in 2010 van start gegaan in ’s werelds langste estafette wedstrijd, waarbij alle inkomsten van het team ten goede komen van "kom op tegen kanker".

Uiteraard opnieuw met hetzelfde team waarin heel wat meetjeslandse survivalrunners zijn opgenomen. Alain als initiatiefnemer, Christiaan, Hugo en Bjorn, maar daarnaast ook nog ad-interim Michaël en Marc die ons team naar de eerste plaats leidden in de aflossings-wedstrijd in Zele.

Ook dit jaar werd het weer een hele belevenis om ongeveer 530 km non-stop af te leggen. We haalden ruim binnen de vooropgestelde tijd de aankomst, met een gemiddelde snelheid van 13.5 km/h. Daarmee werden we 2de belgisch team en 13de in de einduitslag, wat voor een “klein” team (wat we uiteindelijk toch zijn) een resultaat is waar we trots op mogen zijn.Steun het roparun team!

Nu reeds zijn de voorbereidingen gestart voor een nieuwe deelname in 2011. Een eerste algemene vergadering staat reeds op onze agenda, hopelijk krijgen we opnieuw alles rond en kunnen we wederom van start gaan.

Daarvoor is ieders steun van belang. Mensen die ons wensen te steunen kunnen dat altijd doen via onze eigen website:

http://vlaandereninactie.makeid.be/


Comments