Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Eindklassement RUC-TSC 2011-2012

Geplaatst 12 jul. 2012 03:09 door Michael De Cooman
Met de wedstrijd in Harreveld werd het wedstrijdseizoen 2011-2012 afgesloten. Een goed seizoen waarin onze Meetjeslanders zich opnieuw van hun sterkste kant getoond hebben . 

Voor Chris Dhont was het in Harreveld alles of niets in zijn jacht om de tweede plaats bij de veteranen RUC af te snoepen van Bart Dinkelman. Door een slechte startpositie werd het jammer genoeg geen rechtstreeks duel en moest Chris uiteindelijk met een luttele 6 punten verschil de duimen leggen voor Dinkelman. Toch een grote pluim voor Chris die voor de tweede maal op rij de derde plaats bij de RUC-veteranen veroverd heeft!In het TSC-criterium heeft Michaël De Cooman een sterk seizoen in schoonheid kunnen afronden met een 7e overwinning in Harreveld. Zo ging hij voor de derde keer op rij met eerste plaats in het TSC-criterium lopen!

Koen Matteeuws en Kristof Van Meenen waren er niet bij in Harreveld maar hebben in de overige wedstrijden reeds hun kunnen bewezen. Zij werden uiteindelijk respectievelijk 14e en 15e in het TSC-criterium. Comments