Nieuwsoverzicht‎ > ‎

4 Belgisch kampioenen en 12 ereplaatsen: Meetjesland scoort in Brugge

Geplaatst 10 nov. 2015 11:44 door Michael De Cooman
Opnieuw een collectief heel sterke prestatie van alle Meetjeslandse survivallers dit weekend op het Belgisch Kampioenschap Survivalrun in Brugge. Naast vele individuele overwinningen hebben we dit jaar opnieuw 4 Belgisch kampioenen in onze rangen. Daarnaast waren de ereplaatsen van de meeste podia ook voor Meetjeslanders

  • Otto Dossche was beresterk bij de jeugd 13-14 jaar en kon clubgenoten Dauwe Dhont en Joren Mattheeuws achter zich houden. 
  • Clarisse Huyghe is na een lange rustperiode door een blessure terug op dreef en werd Belgisch kampioene bij de jeugd 15-17 jaar. Jelina Van Wynckel werd knap 2e in deze reeks. 
  • Peter Vereecke toonde zijn kunnen in de halve run en werd Belgisch kampioen bij de veteranen. Ondanks een verstuikte enkel werd Hugo Balemans knap 2e veteraan en Chris Noppe vervolledigde het podium met een mooie derde plaats.
  • In de halve run toonde ook Sarah Van de Keere uit welk taai hout zij gesneden is met de titel van Belgisch kampioene als beloning. Bo Van Durme verliet de jeugdreeksen en liep haar eerste halve run met een derde plaats als resultaat!
  • Josse Dhont en Thor Dossche hebben fel strijd geleverd in de jeugd 15-17 jaar en gingen met de tweede en derde plaats lopen.
  • Ook in de volle run/TSC waren er mooie ereplaatsen. Michaël De Cooman en Koen Mattheeuws moesten hun meerdere erkennen in Simon Mestdagh voor het Belgisch Kampioenschap maar zeker Koen liep een heel goede wedstrijd. Ook bij de veteranen moesten Kurt Haverbeke en Chris Dhont de eerste plaats aan een Bruggeling laten, maar ook zij stonden verdiend op het podium. 
Foto's van de prijsuitreiking zijn hier te vinden


Comments