Nieuwsoverzicht

Activiteitenkalender staat online!

Geplaatst 20 dec. 2016 00:18 door Willem De Craene

Als club verzorgen we niet alleen de techniek, conditie en mentale training. Maar werken we ook aan het groepsgevoel door minstens een keer per maand een activiteit te organiseren. Leden hebben hierop steeds korting. Kers op de taart is de familiereis naar Slovenië. De kalender vind je op de startpagina. Voor alle info kan je steeds terecht bij organisator en trainer Willem. Meer info volgt per activiteit.

Survivalrun Adegem - De elementen: 21 - 1

Geplaatst 21 nov. 2016 04:00 door Michael De Cooman   [ 20 dec. 2016 00:21 bijgewerkt door Willem De Craene ]

Een survivalrun wordt wel eens 'de strijd tegen de elementen' genoemd. Voor allereerste keer in 22 jaar hebben we moeten ondervinden dat de elementen ook kunnen winnen in deze strijd. Kou en regen houdt ons absoluut niet tegen, maar een echte storm was toch te veel van het goede. Daarom werd door de Parcourscommissie, brandweer Maldegem en de wedstrijdverantwoordelijken gisteren besloten om de wedstrijd stil te leggen en af te lassen. Het veiligheidsrisico voor de deelnemers en voor onze vele medewerkers was te groot. 

Dit was niet alleen voor ons als organisatie een pijnlijke beslissing maar uiteraard zijn jullie als deelnemers ook ontgoocheld. Al moet ik jullie allen bedanken voor de steun en het begrip die jullie als deelnemer gisteren getoond hebben. Dit deed ons deugd. 

Op 2 december is een evaluatie voorzien van onze wedstrijd en zal besloten worden hoe we onze deelnemers kunnen compenseren. Een terugbetaling van het inschrijvingsgeld is echter niet haalbaar gezien de gemaakte kosten en de overmacht waarmee we geconfronteerd werden. Sowieso kunnen alle deelnemers wel de komende weken nog hun wedstrijd T-shirt ophalen bij aanvang van onze training op zondagvoormiddag om 9u30.   

Bedankt voor jullie begrip. Op naar een nieuwe editie in 2017!

 

Stormachtige editie Survivalrun Adegem

Geplaatst 19 nov. 2016 11:05 door Michael De Cooman

Zoals iedereen ondertussen gehoord heeft, wordt er veel regen en wind voorspeld voor op de wedstrijddag. Een survival zou geen survival zijn mochten we ons laten kennen door het weer. Onze survivalrun gaat morgen dus gewoon door. Wel werden door de hoge waterstand van het kanaal verschillende kanaaloversteken aangepast.

Uiteraard wordt iedereen verzocht om aangepast kledij aan te trekken om onderkoeling te voorkomen. 

Veel succes!

Definitieve starttijden online

Geplaatst 15 nov. 2016 12:31 door Michael De Cooman

Nu de voorinschrijvingen gesloten zijn, werden de startreeksen definitief vastgelegd en wordt aan alle deelnemers een starttijd toegekend, rekening houdend met eventuele voorkeuren. De definitieve starttijden zijn terug te vinden onder 'Categorieën en Starttijden'

Ten laatste op donderdag 17 november krijgen alle deelnemers een mail toegestuurd met hun persoonlijke starttijd. 


Voorinschrijving survivalrun Adegem gesloten, daginschrijving nog mogelijk

Geplaatst 14 nov. 2016 03:51 door Michael De Cooman

De voorinschrijvingen voor de Survivalrun in Adegem zijn afgesloten. Er zijn evenwel nog startplaatsen vrij. Daginschrijving is dus zeker nog mogelijk (tot 13u). Bekijk zeker de starttijden zodat je minstens 1 uur voor de start van jou reeks ter plaatse bent.  

Parcoursverkenning SR Adegem 2016

Geplaatst 6 nov. 2016 10:59 door Michael De Cooman

Wie zich wil klaarstomen voor de survivalrun in Adegem is op zondag 13 november 2016 welkom voor de parcoursverkenning. We verzamelen om 9u15 aan ons trainingsparcours. De groep wordt opgesplitst in de recreatieve lopers en wedstrijdlopers zodat voor iedereen duidelijk is wat de hindernissen inhouden. 

De hindernissen van 2016...

Geplaatst 25 okt. 2016 12:33 door Michael De Cooman

Check de wedstrijdhindernissen van 2016 via deze link. Ook het wedstrijdparcours is toegevoegd op de site. 

(Hou er rekening mee dat dit de wedstrijdhindernissen zijn voor het BK, de recreatieve halve run en Basic run krijgen aangepaste hindernissen)

Terug extra hindernissen voor de X-treme run

Geplaatst 10 okt. 2016 10:51 door Willem De Craene

Naast een 30-tal hindernisposten die in de gewone halve run zitten, hebben we terug 8 oefeningen extra per ronde voor de deelnemers van de X-treme. Hieronder vallen onder andere varen met een combinatie-oefening rond de brug, een extra kanaaldoorwading, 2 keer boomstamhakken in 3 ipv in 2 delen, extra zware banden en nog veel meer. Zo komt het totaal op een 75-tal oefeningen waarvan de meeste combinatiehindernissen zijn.Durf jij als ervaren survivalatleet de uitdaging aan om met je bandje aan te komen?

Inschrijvingen Survivalrun Adegem geopend

Geplaatst 21 sep. 2016 04:37 door Michael De Cooman

De inschrijvingen voor onze survivalrun in Adegem op zondag 20 november 2016 zijn geopend. Wie een echte uitdaging wil kan zich via deze link inschrijven voor ons onvergetelijk evenement. 

Zorg dat je er bij bent!

Hindernis op velden zijn niet vrij toegankelijk

Geplaatst 18 sep. 2016 05:21 door Willem De Craene

Op het veld dicht bij celie-brug is de hindernis niet vrij toegankelijk. Er is een overeenkomst met de eigenaar dat enkel op zondagvoormiddag en woensdagavond de hindernis enkel tijdens de trainingsuren mag worden betreden. Alle hindernissen zijn sowieso verboden terrein voor personen die geen lid zijn tenzij onder begeleiding van het bestuur.

1-10 of 148