Start, finish en parking

Alle deelnemers worden ca. 1 uur voor hun starttijd aan de inschrijfbalie verwacht voor de controle van hun betaling en voor het ophalen van hun wedstrijd T-shirt. Om discussies aan de inschrijfbalie te vermijden willen wij graag vragen om bij laattijdige inschrijving en/of betaling een betalingsbewijs mee te brengen. 

De start en finish bevinden zich ter hoogte van de feesttent, aan de splitsing van de Moerwege en het Broekelken in Adegem. De belangrijkste invalswegen (N49-E34 en N9) zullen bewegwijzerd zijn. Het kruispunt ter hoogte van de verbrandingsoven is evenwel afgesloten!! 

Parkeren kan langs de zuidzijde van de Moerwege en de kleine Moerwege (enkel aan één zijde parkeren!), in de Striepe of langs de parallelweg van de N49-E34. Ter hoogte van de in rood aangeduide zones mag niet geparkeerd worden en is geen autoverkeer toegelaten!

Het hele parcours kan met de fiets meegevolgd worden. Plannetjes van het parcours en de bewegwijzerde fietsroute zijn aan de inschrijftafel te verkrijgen.

Er bevinden zich geen douches aan de start en finish. Daarom worden shuttlebusjes ingelegd om de deelnemers te vervoeren van en naar de nabijgelegen Sporthal van Maldegem. 

De prijsuitreiking voor RUC, halve run en jeugd 15-17 jaar is voorzien om 14u30. Voor de overige reeksen is er prijsuitreiking om 16u30 à 17u. Comments