Survivalrun Adegem

Survivalrun Adegem 20 november 2016

Sinds 1995 staat de Survivalrun in Adegem garant voor een onversneden portie avontuur. Op 20 november 2016 zijn we toe aan onze 22e editie. Zoals gewoonlijk kan je weer rekenen op een mooi parcours met originele en uitdagende hindernissen. Een must voor elke survivalatleet! 

Om deelnemers van alle niveaus een gepaste wedstrijd aan te bieden, organiseren we dit jaar opnieuw een basic run van 7 km. Hier kan je zowel als koppel of individueel aan deelnemen. De basic run is bedoeld voor sportievelingen die voor de eerste keer willen deelnemen aan een survivalrun of die zonder specifieke voorbereiding aan de start komen. 

Door de introductie van de basic run kunnen we de recreatieve halve run (10 km - individueel of koppel) uitdagender en aantrekkelijker maken voor atleten die al enkele survivalruns gelopen hebben. Voor hen is de basic run immers te licht, maar de wedstrijdrun dan weer te zwaar.   

Ten slotte bouwen we voor de doorgewinterde survivalatleten opnieuw een stevig parcours voor het Belgisch kampioenschap halve run (11 km) en volle run (17 km), het RUC en TSC-criterium (enkel voor licentiehouders van Survivalbond Nederland) en de X-treme run (21 km) . Deze reeksen staan voor survivalrun pur sang. Je grenzen verleggen en doorbijten om toch met je bandje de meet te halen! 

Last but not least is er natuurlijk nog de kidsrun waar de kids van 6 tot 12 jaar zich kunnen uitleven.


Heb je weer zin gekregen om mee te doen, schrijf je dan nu in via ons online inschrijvingsformulier.

Wie zich al wil voorbereiden op onze survivalrun is altijd welkom op onze trainingen elke zondag van 9u30 tot 12u. Mentale voorbereiding is dan weer mogelijk onder de pagina's 'Parcours en hindernissen' en 'wedstrijdreglement'.
Comments